«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

نشست قریب الوقوع شورای امنیت برای بررسی طرح الحاق کرانه باختری

نشست قریب الوقوع شورای امنیت برای بررسی طرح الحاق کرانه باختری سازمان ملل متحد از برگزاری نشست شورای امنیت در هفته جاری برای بررسی طرح الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل متحد روز جمعه اعلام کرد که شورای امنیت این هفته نشستی در سطح عالی درباره خاورمیانه و بررسی تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی برگزار خواهد کرد.

 

«فرحان حق» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در نشستی خبری در مقر این سازمان در نیویورک گفت: «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد و «نیکلای ملادینوف» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه به طور جدی تصمیم اسرائیل برای الحاق کرانه باختری را پیگیری می کنند.

 

وی اظهار داشت: انتظار می رود که ملادینوف گزارشی درباره الحاق کرانه باختری به اعضای شورای امنیت ارائه کند و احتمال خیلی زیاد دبیرکل سازمان ملل متحد نیز اعضای این شورا را در جریان این موضوع قرار دهد.

 

طرح رژیم تل آویو برای الحاق بخش های بزرگی از کرانه باختری رود اردن با تنش های زیادی روبرو بوده است. این اقدام به مخالفت و محکومیت های گسترده بین‌المللی مواجه شده و چشم انداز راهکار تشکیل دو دولت برای حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل را با چالش های جدی روبرو کرده است.

 

فلسطینی ها با حمایت گسترده بین‌المللی به دنبال آن هستند که کل کرانه باختری رود اردن بخشی از کشور مستقل فلسطینی باشد. فلسطینی ها تهدید کرده‌اند که توافقنامه های صلح و سازش فعلی را لغو خواهند کرد اگر نتانیاهو بخواهد طرح الحاق کرانه باختری را دنبال و اجرا کند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار